Acoustic Velvet

Stichting Kunstprojecten Tilburg presenteert het concert “Acoustic Velvet”. Het concert vind plaats op Zondagmiddag 21 Januari. In het restaurant “Giardino d’Italia” van Bram van Beurden. Als u bij dit concert wilt zijn, kunt u via de voorkant van het restaurant de Huibevendreef 22, of via de achterkant van het restaurant naar binnen, via de Reeshofdijk.

Inloop concert: vanaf 14.00 uur. Het concert is van 14.30 uur tot 15.30 uur. Het concert is gratis i.v.m. een Subsidie. Omdat de Gemeente Tilburg de wijk de Reeshof wil promoten voor cultuurparticipatie. Achtergrond informatie van “Acoustic Velvet”

Zang : Randy Hoekwater-Marleen Achten, Gitaar : Axel Gunning.
Acoustic Velvet”, bestaande uit de betoverende combinatie van 2 vocale talenten en meesterlijke gitaarbeheersing, vormt een unieke muzikale entiteit. In hun melodische reis smelten ze de tijdloze klanken van jazz, de diepe emoties van soul en de romantiek van Franse chansons samen tot een meeslepende harmonie. Deze muzikale reis is als een vakkundig geweven tapijt, een blend van verschillende sferen die naadloos in elkaar overvloeien. Dus wil jij bij dit bijzonder concert aanwezig zijn, reserveer dan tijdig via het mailadres: stichtingkunstprojecten@outlook.com.

 

Groet Henk Verhoeven

Stichting Kunstprojecten Tilburg

www.stichtingkunstprojectentilburg.nl

stichtingkunstprojecten@outlook.com

tel: 013 – 543     33 49, 06 – 447 45 911.