Dwalen in Tilburg


Stichting Kunstprojecten Tilburg presenteert op Zondag 7 November 2021 het programma “Dwalen in Tilburg” in het wijkcentrum “De Nieuwe Stede”, Capucijnenstraat 156, Tilburg.
Inloop programma: vanaf 14.30 uur.
Programma van 15.00 uur tot 16.00 uur.
Entree: 10 euro per persoon.
Graag vooraf reserveren via: info@kunstdichterbij.nl
Even een praktische kwestie: In verband met de Corona worden er geen QR Codes gecontroleerd, maar wordt er wel afstand bij de zit plaatsen geregeld.
Achtergrond informatie programma “Dwalen in Tilburg”.
De deelnemende artiesten van dit programma zijn: fotograaf Chris Oomes, dichter Jace van de Ven en muzikant Hans Sparla. Het onderwerp “Dwalen in Tilburg” heeft te maken met de foto’s die Chris Oomes gemaakt heeft van bijzondere items in de stad Tilburg. Jace van de Ven spreekt hierbij gedichten uit en Hans Sparla maakt hierbij muziek. Op deze manier is het een compleet programma waar de bezoeker van kan genieten. Even wat achtergrond informatie van de drie artiesten. Chris Oomes werkt als fotograaf bij Academie Fontys en was in 2019 stadsfotograaf van Tilburg. Een gezegde van Chris: “Mijn passie is dingen vastleggen waar een ander aan voorbijloopt”. Jace van de Ven was van 2003 tot 2005 Stadsdichter van Tilburg. Daarnaast was hij ondermeer journalist en kunstredacteur bij het Nieuwsblad van het Zuiden. Jace ontpopte zich als een veelzijdig poëzie, proza en dramaschrijver. Hans Sparla is vanaf 1981 docent aan de Tilburgse muziekschool Factorium. Daarnaast is Hans actief in o.a. projecten met Dick de Graaf in “Trio Nuevo” “Jazz meets Tango” en “Trio Misto”.Kortom het programma “Dwalen in Tilburg” wordt gemaakt door drie geweldige artiesten. Dus wil je bij dit bijzonder programma aanwezig zijn, reserveer dan tijdig via de mail: info@kunstdichterbij.nl Graag tot Zondag 7 November.

Groet Henk Verhoeven
Stichting Kunstprojecten Tilburg
www.stichtingkunstprojectentilburg.nl
info@kunstdichterbij.nl
tel: 013 – 543 33 49, 06 – 447 45 911.